profizmus. empátia. szakértelem.

Rólunk

Központunk – az országban egyedülállóként – azzal a céllal jött létre, hogy vastag- és végbél daganattal, illetve egyéb vastagbél betegséggel küzdő pácienseknek egy helyen, egy orvosi csapat által biztosítson olyan teljes körű, európai színvonalú, professzionális és empatikus ellátást, amelyeknek széles spektruma a vastagbélben jelentkező tünetek konzultációjától, egészen akár a vastagbéldaganat műtétekig terjed.

A Colorectal célkitűzése egy kimagasló, korszerű és teljeskörű ellátást, amely elsőként az országban specifikusan és célzottan csak a vastagbél daganatos és a vastagbél egyéb megbetegedéseit fedi le. Így azok a betegek, akik ilyen problémával szembesülnek, fókuszált, gyors és hatékony ellátásban részesülhetnek az erre a szakterületre specializálódott, ebben kimagasló szaktudású orvosoknak és szakembereknek köszönhetően.

Csapatunk

A Colorectal csapat olyan orvos-specialistákból áll, akik a vastagbél daganatok és egyéb vastagbél megbetegségek diagnosztikájában, műtéti és gyógyszeres kezelésében a legmagasabb fokú képzettséggel, sok éves hazai és széleskörű nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. A csapat további tagjai  ̶  onkopszichológus, dietetikus és sztómaterápiás nővérek  ̶ , mind olyan magasfokon képzett és tapasztalt szakemberek, akik teljessé teszik az orvosok által végzett kezelést.

A Colorectal csapat magja egy a vastagbél betegségek műtéti kezelésére specializálódott sebészcsapat, amelynek tagjai specialistái a vastag- és végbél daganatok laparoszkópos műtéteinek és komplex kezelésének.

Az országban vastagbélrák miatt végzett műtétek közel 6%-át ők végzik, ami évi 250-300 beavatkozást jelent. Eredményeikről elmondhatják, hogy hazai és nemzetközi viszonylatban is kimagaslóan jók, a csapat szövődményi rátája 5% alatt van. Az országban úttörőként magánklinikán is végeznek komplex vastagbél műtéteket, így a szakmai profizmus mellett a magánrendelőkben tapasztalt előnyök már ezen a komoly műtéti területen is elérhetővé válnak.

Betegellátás

A Colorectal Vastagbélközpont műtéteinek és járóbeteg rendelésének a Wáberer Medical Center ad otthont.